Meniul pacienților Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia în perioada 13 – 19 septembrie 2016

Meniul pacienților Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia în perioada 13 – 19 septembrie 2016

mancarePacienții internați în Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia pot consulta și în această săptămână meniul pentru fiecare afecțiune în parte.

 

TABEL CU MENIUL PT. BOLNAVI, MEDICI GARDA (M.G.) SI  PERSONAL  MEDICAL(P.M., SALA)

PT.SAPTAMANA  13.09 -19.09.2016

ZILELE

SAPTAM

MIC

DEJUN

PRANZ CINA
MARTI

13.09.2016

FRANZELA, CEAI

BR.TOP,VIRSLI-C

BR.TOP,CREMV-9a,8

UNT,CASCAVAL-10

SUPA CU FULGI DE OU SI PASTE

C,8-FRIPTURA  DE PUI SI OREZ CU MAZARE BOABE

9a,2b,10-FRIPTURA DE  PUI CU PIURE SI LEG. MEXIC.

M.G.:P.M.-FICAT LA CUPTOR PIURE SI LEG. MEXIC.

C-SALATA ORIENTALA CU OU

9a,10-MACAROANE CU BRANZA DE VACI

MIERCURI

14.09.2016

FRANZELA,

UNT,OU-C

UNT,OU.-9a ,4a

UNT,OU-10

CACAO CU LAPTE

CIORBA DE PASARE

C,8-SNITEL DE PUI SI CARTOFI AURII

9a,10-TOCANITA DE VITA SI MAMALIGUTA

M.G.:P.M-SNITEL PUI CART. AURII.SALATA VARZA

C-MANCARE DE  FASOLE VERDE  SI CARNAT

9a,2b- PILAF DE OREZ CU PIEPT DE PUI

JOI

15.09.2016

FRANZELA,CEAI

BR.TOP,CARNAT-C

BR.TOP,POLONEZ-9a,8

UNT,MIERE-10

CIORBA CU FULGI DE OU SI CARTOFI

C-CHIFT. PORC SOS DE ROSII SI PASTE FAINOASE

8,9a,10,2b-PIEPT LA CUPTOR OREZ, CIUPERCI SOTE

M.G.:P.M.-CHIFT. PORC SOS DE ROSII SI PASTE F.

C-MANCARE DE CUS-CUS CU PIEPT DE PUI

9a-FIDEA CU LAPTE.

NAPOLITANE

VINERI

16.09.2016

 

FRANZELA,CEAI

UNT,GEM-C

UNT,GEM-9a,4a

UNT,GEM-10

CIORBA TARANEASCA

C-ARDEI UMPLUT SI SOS DE ROSII

8,9a,10,4a-FRIPTURA DE PUI SI CUS-CUS CU LEGUME

M.G.:P.M.-ARDEI UMPLUT SOS DE ROSII SI PIURE

C-PASTE CU CARNE, SOS SI LEGUME

9a,2b-GULAS VIENEZ DE PUI SI CARTOFI

SAMBATA

17.09.2016

 

FRANZELA,CEAI

BR.TOPI,PARIZER-C

BR.TOP,PARIZ-9a,4a

UNT, BR. VACI-10

C,8-CIORBA DE VARZA

9a,10-CIORBA DE CARTOFI

C,8,10,9a-TOCANITA DE PUI SI MAMALIGUTA

M.G.:P.M.-TOCANITA DE PUI SI MAMALIGUTA

C-CONS.TON SOS,UNT,

IAURT

9a-UNT,BR. TOPITA,IAURT,

BISCUITI,GEM

DUMINICA

18.09.2016

FRANZELA, CEAI

UNT,MIERE-C

UNT,MIERE-9a,2b

UNT,MIERE-10

SUPA CU FIDEA

C,8-GR. PUI CUS-CUS SI MANCARE DE VARZA

9a,4a,10-CHIFT. PUI CART.NAT. SI  LEGUME MEXIC.

M.G.:P.M.-GR. PUI CART. NAT. SI MANCARE VARZA

C-PATEU,BR.TOPITA,

BISCUITI CU CREMA

9a-POLONEZ,BR.TOPITA,

BISCUITI CU CREMA

LUNI

19.09.2016

FRANZELA,CEAI

BR.TOP,OU-C

BR.TOP,OU-9a,8

UNT,OU-10

CIORBA DE PASTE

C,8-FRIPTURA DE PUI SI CARTOFI RANTALITI

9a,10-FRIPTURA DE PUI SI OREZ

M.G.:P.M.-FRIPTURA DE  PUI SI OREZ.SALATA V.

C-GHIVECI DE LEGUME CU MEZEL(SALAM)

9a,10- TOCANITA DE CARTOFI SI CARNE DE VITA

NOTA:  ACEST  MENIU  POATE  SUFERI   MODIFICARI.  INT: As. principal dietetician VESA NICOLETA                                                 ,, O ALIMENTATIE CUMPATATA SI ECHILIBRATA CRESTE SPERANTA DE VIATA”

Legenda:

C- regim comun

1a- regim hidric

2a- regim pentru stomac operat

4a- regim hepatic

5a- regim renal

9a- regim hiposodat

2b- regim ulcer

3b- regim colită

8- regim recomandat pentru diabet

10- regim desodat

P.M.- personal medical

M.G.-medic garda